BNI (Business Networking Internacional), l´organització de negocis més gran del món present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d´empresaris que es donen suport globalment, ja està present a l´Alt Empordà. El primer grup alt empordanès s´ha batejat amb el nom de BNI FUTUR i està format per 31 empreses i professionals alt empordanesos de sectors molt diversos.

Per presentar-se públicament aquest dimecres s´ha fet l´acte de llançament amb centenars d´assistents que a partir de les 7 del matí han pogut veure i comprovar quin és el funcionament del nou grup de BNI FUTUR i com aquesta organització està canviant la manera de fer negocis.

Després de la presentació, les més de 120 persones que han participat en l´acte, entre els quals hi havia autoritats, empresaris i professionals de l´Alt Empordà, han pogut fer networking en un esmorzar molt productiu. Els assistents han intercanviat targetes i experiències i han aprofitat per obrir vies de col·laboració i, en definitiva, fer negocis.

Els 31 membres del primer grup de BNI a l´Alt Empordà són professionals d´àmbits molts diversos que a partir d´ara es reuniran setmanalment cada dimecres a partir de les 6.45 h del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.