Figueres

El camió sostenible Energytruck de Gas Natural visita Figueres

Amb l'objectiu de fer arribar coneixements relacionats amb l'energia i el medi ambient

11.07.2017 | 13:40
El camió sostenible

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta l´exposició itinerant ´Energytruck´. Del 12 al 21 de juliol, la mostra recorrerà Olot, Figueres i Palamós amb l´objectiu de fer arribar de forma gratuïta coneixements relacionats amb l´energia, el medi ambient i el patrimoni industrial d´una forma amena i didàctica, amb activitats conduïdes per educadors especialitzats. A Figueres, hi pararà els dies 17 i 18 de juliol, al Passeig Nou.

Persones de totes les edats podran descobrir, d´una manera molt visual i interactiva, què és l´energia i com podem consumir-la de manera responsable, així com conèixer el passat, el present i el futur del gas i l´electricitat. Segons ha expressat la directora del Museu del Gas, Eva Buch, "en aquesta exposició, els assistents podran experimentar amb els continguts, a través d´activitats pràctiques innovadores centrades en el propi visitant".

La mostra itinerant s´aplega en un camió que compta amb un motor dual, que genera entre un 15% i un 20% menys d´emissions de CO2 respecte als motors convencionals de gasoil. Al llarg dels seus 70 metres quadrats, l'espai mòbil acull un ampli equipament tecnològic, format per continguts audiovisuals, interactius i multimèdia, a més de panells informatius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema