Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador treballa per convertir el riu Fluvià en un atractiu turístic

L'Ajuntament ha encarregat un estudi paisatgístic i preveu fer un passeig fluvial fins a la desembocadura

10.04.2017 | 18:08
El riu Fluvià a Sant Pere Pescador

El municipi de Sant Pere Pescador disposa de set quilòmetres de platges, però, entre aquest litoral i el poble, encara hi ha el riu Fluvià, que desemboca a la mateixa platja. "Tenim el riu una mica oblidat i és un valor natural al qual li podem treure més benefici i tots plegats n´hem de gaudir", reconeix l´alcalde de Sant Pere, Agustí Badosa. Per tal de convertir aquest espai en un atractiu turístic, l´equip de govern ha encarregat un estudi al paisatgista Martirià Figueras sobre la franja que va des del Parc del Riu fins a la reserva de Mig de dos rius.

Abans de l´estiu vinent, l´Ajuntament santperenc espera haver rebut els resultats d´aquest estudi paisatgístic i aprofitarà algunes propostes per incloure-les al Pla de Foment de Turisme de la Generalitat, que són les subvencions que s´atorguen els ajuntaments a través del retorn de la taxa turística.

Passeig fluvial
"Tenim tota aquella franja del pont una mica oblidada, on pensem connectar un passeig fluvial i un carril bici, que anés des de Torroella de Fluvià fins a la desembocadura del riu", argumenta Badosa, el qual, en aquest sentit, admet que "el riu és un valor que tenim i no l´estem aprofitant prou bé". L´Ajuntament també lluita perquè es pugui solucionar el problema de la variant amb un pont nou que travessi el riu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema