El Far d'Empordà

L'INCASÒL finalitza la rehabilitació de l'antiga rectoria del Far d'Empordà

Els treballs han permès urbanitzar una nova plaça pública i posar en ús una sala polivalent, l´obra forma part del programa 'Reviure les Velles Ciutats'

22.07.2016 | 13:21
Vista de la reforma de la rectoria.

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha finalitzat les obres de rehabilitació de la rectoria del Far d´Empordà. Els treballs han tingut un cost de 314.136,51 € (sense IVA) i els ha executat l'empresa Vallvia Projectes i Obres SL.

La rehabilitació de la rectoria ha estat finançada per l'Ajuntament del Far d'Empordà, el Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) i l´INCASÒL, mitjançant les aportacions establertes en el conveni de transferències signat per aquest organisme i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. En són els promotors el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Ajuntament i l´INCASÒL, dins del programa 'Reviure les Velles Ciutats'.

L'obra ha consistit en la construcció d'un nou edifici per sota del nivell del carrer i adossat a l'antiga muralla del castell que farà les funcions de sala polivalent. Prèviament, es va haver d'enderrocar totalment el que quedava de l'antiga rectoria, perquè el mal estat en què es trobava no permetia la seva restauració.

Amb aquesta actuació s'ha urbanitzat un nou espai públic a la part més elevada, deixant a la vista la façana que dóna accés a la sala polivalent i oferint un mirador a tota la plana de l´Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema