L'estiu es preveu complicat en vies de costa i a l'AP-7 a la Jonquera

El Servei CatalÓ de TrÓnsit posa en marxa el dipositiu, que dura fins a l'11 de setembre, i creu que els caps de setmana creixerÓ la mobilitat

02.07.2016 | 10:07

Estem en plenes vacances d'estiu i com Ús habitual creix la mobilitat a les comarques de Girona. El principal atractiu Ús la Costa Brava i naturalment aix˛ es farÓ notar a les carreteres amb un increment del trÓnsit en aquestes vies que hi donen accÚs. I tambÚ segons el Servei CatalÓ de TrÓnsit (SCT) es preveu que durant els ˙ltims caps de setmana d'agost hi hagi incidŔncies viÓries importants a l'AP-7 en direcciˇ a la Jonquera, ja que Ús una carretera molt utilitzada pels estrangers que visiten Catalunya i tornen cap a Franša.

Durant aquests mesos tambÚ hi haurÓ controls especÝfics per part de la Divisiˇ de TrÓnsit dels Mossos d'Esquadra de vehicles d'estrangers que procedeixen de la resta d'Europa i que tenen com a destÝ el Nord d'└frica.

El dispositiu de trÓnsit que estarÓ activat durant dos mesos preveu que els caps de setmana de juliol siguin intensos i que la mobilitat s'incrementi en un 2% quant als vehicles que sortiran de l'Órea metropolitana de?Barcelona. Segons dades del SCT, estÓ previst que la mobilitat a l'autopista AP-7 creixi en un 5% durant aquest perÝode ja que com cada estiu es converteix en el gran corredor del Mediterrani. Per evitar retencions s'establiran mesures especials de circulaciˇ, ordenaciˇ i regulaciˇ. A la GI-662 a la rotonda de Platja d'Aro es preveu cada divendres i dissabte la inversiˇ de prioritats i es farÓ el mateix a la C-65 a CassÓ.

Per altra banda, per frenar la sinistralitat tambÚ es posaran en marxa al llarg d'aquest mes els radars de tram que s'estan instalĚlant a la N-II a Capmany i a la C-66 a CoršÓ.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema