Castelló d'Empúries

Anna Gusó entra de regidora de CDC a Castelló i formarà part del govern

Pren possessió e l'acta en el ple d'aquest dijous al vespre

30.06.2016 | 15:38
Anna Gusó

En el Ple municipal de l'Ajuntament de Castelló d'Empúriesm aquest dijous al vespre, es donarà compte de la incorporació d'Anna Gusó com a nova regidora del grup municipal de CDC i s´acordarà el seu nomenament dins els òrgans col·legiats.

Anna Gusó serà regidora de les Oficines de l´OMAC (oficines municipals d´atenció ciutadana), de fires i mercats, de patrimoni municipal, de contractació i compres, de l´arxiu municipal i d´habitatge.

A més de la incorporació de la nova regidora, en el Ple també s´aprovarà la nova zonificació del regidor de zona. Una zonificació que comptarà amb 9 àmbits territorials o zones.

En els propers dies es faran públiques les hores i dies d´atenció de cada zona.

El regidor de zona és una figura creada per l´Ajuntament de Castelló amb la voluntat d´apropar-se al ciutadà i fer més directe i efectiva la comunicació amb l´administració,

D´aquesta forma, qualsevol ciutadà/na de Castelló d´Empúries pot dirigir-se al regidor/a qui pertanyi la seva zona per comunicar qualsevol qüestió, suggeriment, avís, proposta, etc.

L´objectiu és millorar els canals de comunicació dels ciutadans amb els responsables polítics que es posen a la disposició dels mateixos per ser els interlocutors de referència. Per a l´equip de govern la participació ciutadana és clau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema