L’empresari Miquel Gotanegra ha estat reelegit avui, per unanimitat dels assistents, president de l’Associació de Comerciants de Roses durant l’Assemblea que s’ha dut a terme a la sala de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses.

En l’assemblea s’ha aprovat també la renovació del 50 per cent dels membres de la junta. Destaca com a vicepresidenta i secretària Roser Alabert, com a tresorer Mario Font, i els vocals Guillem Casamitjana, Agustí Ribera, Maria Danés, Encarna Castilla i Silvia Ripoll. A la junta actual hi ha una àmplia representació dels diferents sectors i zones del municipi. L’entitat aplega un centenar d’associats.

En el seu discurs Gotanegra, que afronta el seu segon mandat, ha anunciat que s’ha encarregat l’elaboració d’un full de ruta per dibuixar les linies estratègiques a seguir per l’entitat en els propers anys i s’ha compromés a seguir treballant per continuar dinamitzant el comerç del municipi per tal que es consolidi com a gran referent, i treballar en equip amb complicitat amb l’administració per donar un millor servei als associats. Miquel Gotanegra és també president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus.

Entre els objectius que el president reelegit s’ha marcat hi ha el de donar rellevància als comerços per mitjà de l’especialització, el tracte personalitzat i l’impuls de noves estratègies per fidelitzar els clients com ara iniciatives que permetin que els comerços aportin valor afegit per tal de competir amb la venda per Internet i amb les grans superfícies comercials.

Gotanegra també ha destacat que se seguirà amb les acccions que s’han dut a terme en els darrers anys com l’organització de la Fira d’Estiu , la Fira temàtica dis la Festa del mar, el servei d’informadors de carrer, la guia shopping i la campanya de zones blaves. El president reelegit aposta també per mantenir les campanyes continuades per promocionar l’oferta i atraure més clients i fidelitzar-los. En especial les que impliquen compromís social com les que es duen a terme en col.laboració amb diferents organitzacions solidàries i les que comporten retorn als clients per la confiança que dipositen en els comerços del municipi com ara les campanyes de Nadal i els sortejos de premis i viatges.

Miquel Gotanegra ha assegurat que el comerç de proximitat és clau per a Roses i s’ha compromés a seguir treballant per aconseguir l’impuls necessari per garantit la seva competitivitat.