Roses

L'empresari Miquel Gotanegra, reelegit president de Roses Comerç

S'ha compromès a seguir treballant per cohesionar el teixit comercial del municipi

27.06.2016 | 12:16
La nova junta dels comerciants rosibcs

L´empresari Miquel Gotanegra ha estat reelegit avui, per unanimitat dels assistents, president de l´Associació de Comerciants de Roses durant l´Assemblea que s´ha dut a terme a la sala de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Roses.

En l´assemblea s´ha aprovat també la renovació del 50 per cent dels membres de la junta. Destaca com a vicepresidenta i secretària Roser Alabert, com a tresorer Mario Font, i els vocals Guillem Casamitjana, Agustí Ribera, Maria Danés, Encarna Castilla i Silvia Ripoll. A la junta actual hi ha una àmplia representació dels diferents sectors i zones del municipi. L´entitat aplega un centenar d´associats.

En el seu discurs Gotanegra, que afronta el seu segon mandat, ha anunciat que s´ha encarregat l´elaboració d´un full de ruta per dibuixar les linies estratègiques a seguir per l´entitat en els propers anys i s´ha compromés a seguir treballant per continuar dinamitzant el comerç del municipi per tal que es consolidi com a gran referent, i treballar en equip amb complicitat amb l´administració per donar un millor servei als associats. Miquel Gotanegra és també president de l´Estació Nàutica Roses-Cap de Creus.
Entre els objectius que el president reelegit s´ha marcat hi ha el de donar rellevància als comerços per mitjà de l´especialització, el tracte personalitzat i l´impuls de noves estratègies per fidelitzar els clients com ara iniciatives que permetin que els comerços aportin valor afegit per tal de competir amb la venda per Internet i amb les grans superfícies comercials.

Gotanegra també ha destacat que se seguirà amb les acccions que s´han dut a terme en els darrers anys com l´organització de la Fira d´Estiu , la Fira temàtica dis la Festa del mar, el servei d´informadors de carrer, la guia shopping i la campanya de zones blaves. El president reelegit aposta també per mantenir les campanyes continuades per promocionar l´oferta i atraure més clients i fidelitzar-los. En especial les que impliquen compromís social com les que es duen a terme en col.laboració amb diferents organitzacions solidàries i les que comporten retorn als clients per la confiança que dipositen en els comerços del municipi com ara les campanyes de Nadal i els sortejos de premis i viatges.
Miquel Gotanegra ha assegurat que el comerç de proximitat és clau per a Roses i s´ha compromés a seguir treballant per aconseguir l´impuls necessari per garantit la seva competitivitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema