Figueres

El conseller Santi Vila presenta 'Un moment fundacional' a Figueres

El titular del Departament de Cultura exposa, en el llibre, la seva visió de la societat actual, del país i de la política

15.06.2016 | 15:46
El conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila.

El conseller de Cultura de la Generalitat, el figuerenc Santi Vila, presenta aquest dimecres, 15 de juny, a les 20.00 hores, al Cercle Sport de Figueres, el seu llibre 'Un moment fundacional' (Grup62), acompanyat per l'alcaldessa, Marta Felip.

En el llibre, Santi Vila exposa la seva visió de la societat actual, del país i de la política, entrellaçant l'experiència com a alcalde de Figueres i conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat amb vivències més personals i anècdotes il·lustratives. L'autor, que ha passat de la Conselleria de Territori a la de Cultura, fa una proposta de refundació que és pragmàtica i alhora espiritual. El congrés de CDC haurà de tenir en compte aquest assaig, però també les passes que vagi fent el procés sobiranista.

Un moment fundacional és, com diu el subtítol, una aposta de reforma feta des de l'optimisme, però evitant qualsevol temptació messiànica i utòpica, perquè –segons Santi Vila„ "la realitat és infinitament millor que la ficció".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema