Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador tindrà, aquest estiu, un cos de vigilants municipal

L'Ajuntament contractarà set persones per treballar entre els mesos de juny i setembre en una prova pilot

06.06.2016 | 17:38

L´Ajuntament de Sant Pere Pescador ha obert una convocatòria urgent, per a la temporada d´estiu 2016, per crear set llocs de treball en règim de personal laboral temporal, mitjançant concurs, i la creació d´una borsa de treball. La finalitat és cobrir, de manera ràpida i àgil, els llocs de treball quan aquests puguin quedar vacants temporalment. Això pot ser a conseqüència de baixes per malaltia, vacances, renúncies, etc., o per atendre necessitats del servei amb caràcter urgent. El cos treballarà del 17 de juny fins al 30 de setembre. Aquest dilluns s´acabava el termini per presentar-se a la convocatòria per a les places de vigilant.

Les funcions d´aquest cos de vigilants municipal seran, entre altres, custodiar i vigilar béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, d´acord amb les normes de circulació; participar en les tasques d´auxili al ciutadà i de protecció civil, d´acord amb el que es disposa en les lleis; vetllar pel compliment de reglaments, ordenances, bàndols, resolucions i altres disposicions i actes municipals; complir les ordres vinculades al servei de vigilància; i comunicar a l´Ajuntament totes les incidències vinculades al servei i qualsevol altra incidència destacable.

El consistori santperenc fa un any, quan l´actual equip de govern va prendre possessió, va buscar una fórmula per tenir un cos de policia local. "Vam intentar mancomunar-lo amb algun poble veí però, vist que era complicat, el Departament d´Interior de la Generalitat ens ha proposat aquest model", argumenta l´alcalde de Sant Pere, Agustí Badosa, el qual quantifica la despesa pressupostària en 90.000 euros per aquest any. "Ens ho plantegem com una prova, que es podria allargar", diu Badosa, l´alcalde de Sant Pere Pescador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema