Roses

Arrenca un nova edició de Pesca Turisme de Roses amb descomptes

L'oferta inclou la possibilitat de sortir a pescar amb embarcacions d'arts menors i arrossegament

09.05.2016 | 12:08
El turista aprèn a pescar en aquesta activitat.

L'activitat de Pesca Turisme de Roses arrenca de nou per quart any ja plenament consolidada. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, serà una de les protagonistes del festival d'activitats de la nautra Ennatura´t, que ofereix durant aquest mes de maig diferents propostes especialitzades i paquets turístics.

Per a l´activitat de Pesca Turisme es faran uns descomptes especials del 23 al 27 de maig. L'Ennatura't està organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava.

El Pesca Turisme de Roses s'ha convertit en una activitat alternativa i complementària, amb una oferta molt atractiva. Els turistes poden viure una experiència autèntica, que permet conèixer sobre el terreny una activitat molt important a Catalunya.

L'oferta inclou la possibilitat de sortir a pescar amb embarcacions d'arts menors i arrossegament. Els pescadors es converteixen en protagonistes i són els encarregats de transmetre un seguit d'idees i valors per aprofundir en la seva feina i contribuir al seu coneixement i valoració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema