Actuació urbanística

Milloren l'accessibilitat a la plaça Catalunya de Roses

Aquests dies s'estan fent obres per crear una rampa, arranjar els escorcells d'una vorera i enretirar xipressos

14.12.2015 | 11:37
Milloren l'accessibilitat a la plaça Catalunya de Roses

La plaça Catalunya de Roses són el centre d'uns treballs de millorar de l'accessibilitat que s'estan realitzant aquests dies. La creació d'una rampa accessible, l'arranjament d'escocells d'una de les seves voreres i l'enretirada de xiprers per millorar la visibilitat de la plaça formen part del conjunt d'actuacions, que tindran un pressupost de 8.900 €.

Els treballs que ja s'estan duent a terme i que es preveu tinguin una durada de 3 setmanes, permetran la creació d'una rampa que millorarà l'accés a la plataforma central de la plaça des de l'Avinguda de Rhode, davant de l'Hotel Mar i Sol. A més, es facilitarà també l'accés directe de cotxets, tricicles, etc, fins a la zona de jocs infantils existents.

Una altra acció consisteix en l'enretirada dels esglaons i xiprers existents a l'altra vessant de la plaça, davant de l'edifici de Can Jordà, millorant així el pas, i dotant l'espai d'una panoràmica i línia visual més oberta i les façanes d'aquest sector de la plaça de major lluminositat.

Per últim, s'eliminen també els escocells existents a la vorera corresponent a l'Avinguda de Rhode, d'on anteriorment ja havia estat enretirada una filera de palmeres per millorar-ne l'accessibilitat. Fins ara els escocells havien estat anul·lats i tapats amb sorra, però els episodis de pluja provocaven el desplaçament de la mateixa, motiu pel qual s'ha optat per formigonar i col·locar panots que donin continuïtat a tota la vorera i eviti possibles entrebancs als vianants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema