Visita institucional

El president de la Diputació visita Portbou, Port de la Selva i la Selva de Mar

Aquest divendres, Pere Vila assisteix al Consell d'Alcaldes de l'Alt Empordà

13.11.2015 | 16:19
Pere Vila, amb l´alcalde de Portbou passejant pel mercat

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, és aquest divendres a l´Alt Empordà, duent a terme un seguit de visites i reunions institucionals amb alcaldes de la comarca.

Al matí, ha estat a Portbou, on s´ha reunit amb l´alcalde, Josep Lluís Salas. Junts han visitat les obres que s'estan fent al CAP del municipi i han anat al mercat municipal, on avui i demà es fa un 2x1 per promoure els productes de proximitat.

Tot seguit, Vila ha anat a Port de la Selva, on ha estat rebut per Josep Maria Cervera, batlle d´aquest municipi. Més tard, s'ha dirigit a la Selva de Mar, on s'ha reunit amb l´alcalde Carles Buscató. Durant les trobades, Vila ha pogut conèixer de primera mà els interessos i les preocupacions en relació amb aquests tres municipis.

A la tarda, el president es dirigirà al Consell Comarcal de l´Alt Empordà, on durà a terme una altra reunió de treball, signarà el llibre d´honor i, tot seguit, assistirà al Consell d´Alcaldes.

Aquestes visites formen part de la ronda de trobades que Vila està portant a terme amb autoritats i representants institucionals per tractar sobre els temes que afecten la realitat local de la demarca

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema