Roses

Millores urbanes a la zona comercial de Santa Margarida

Es canvien jardineres per arbres a l'avinguda Gola de l'Estany i es planten palmeres a la Punta de la Figuera

19.10.2015 | 13:49
Els treballs ja han començat.

L'Ajuntament de Roses acaba d'iniciar els treballs de creació d'escocells i plantació d'arbrat a l'avinguda Gola de l'Estany i al carrer Punta de la Figuera, situats a la urbanització de Santa Margarita. Amb aquesta actuació es vol millorar la imatge d'aquesta àrea comercial de la urbanització. Es preveu que les obres d'adequació i de plantació tinguin una durada d'1 mes .

Els treballs, que ja han començat, consisteixen en l'eliminació de les jardineres existents a l'avinguda Gola de l'Estany, que seran substituïdes per arbres que aportin més verdor al carrer amb l´idea de millorar amb ombra el paisatge urbà d'aquesta zona comercial. Per la seva banda, el carrer de la Punta de la Figuera rebrà la plantació de palmeres.

Actualment, s'estan adequant els escocells necessaris que garanteixin el bon desenvolupament d'arbres i palmeres, així com la seva adaptació als guals, contenidors, enllumenat i aparcaments existents.

En total, l'arbrat que s'incorpora a l'avinguda Gola de l'Estany seran 23 palmeres tipus 'whasingtònia', de 3,5 a 4 metres d'alçada, que es combinaran amb 22 exemplars de 'tipuana' en trams diferents, marcant un ritme paisatgístic. El carrer Punta de la Figuera rebrà la plantació de 9 palmeres de la mateixa espècie i alçada per conservar la uniformitat del conjunt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema