El segon estiu de les zones blaves per aparcar a Empuriabrava s'ha tancat millor que el primer, segons les primeres valoracions que ha fet l'equip de govern de Castelló d'Empúries, que a partir d'aquesta setmana s'ha d'asseure amb l'empresa concessionària del servei, Empark, per passar comptes i valorar la temporada, que es va tancar el 15 de setembre. Ambdues parts també han d'estudiar modificacions en la distribució de les places d'aparcament de zona blava.

L'alcaldessa de Castelló, Assumpció Brossa (CiU), va avançar en el ple de dijous passat que, entre els canvis que es podrien introduir, hi ha el d' alliberar la part del passeig marítim per tal que no s'hagi de pagar per anar a la platja. No obstant això, Brossa va remarcar que "tot queda pendent de reunions amb l'empresa". El grup municipal d'ERC, a l'oposició, va reiterar que s'haurien d'eliminar totes les places de zona blava, però l'alcaldessa va recordar que el conveni signat amb l'empresa és per a vuit anys.

Assumpció Brossa també va manifestar que "els comerciants del sector Sant Mori ens han dit que aquest estiu havia anat millor perquè hi havia més mobilitat".