La Policia Local de l'Escala ha celebrat aquest divendres la festa patronal, que s'aprofita també per donar la benvinguda als agents del reforç d'estiu, amb què s'arriba a una plantilla de 34 persones. En aquest sentit, per a aquests mesos d'estiu es contracten set agents més.

Aquesta és l'única ocasió durant l'any en què es reuneix tot el personal dels diferents torns i s'ha aprofitat per fer la presentació formal del nou regidor de Governació, Robert Figueras, el qual ha agraït "la tasca que està fent la policia local, a la que encoratjo a mantenir i, si pot ser, millorar tot el que ja s'està fent".

En la mateixa línia s'ha expressat l'alcalde, Víctor Puga: "Tenim una molt bona policia, compromesa amb els valors de la convivència i el civisma i adaptada als nous reptes". Puga també ha remarcat que "les estadístiques demostren que els darrers anys hi ha hagut una reducció sostinguda dels fets delictius" i que en aquest fet hi ha tingut molta importància la coordinació entre els diferents cossos de seguretat. Com un objectiu per als propers anys ha apuntat un millor espai i ubicació per a la comissaria conjunta de Policia Local i Mossos d'Esquadra.

El cap de la Policia Local, Ramon Pérez, també ha agraït la implicació dels agents del cos i ha remarcat que en el darrer any s'han fet més de 12.000 serveis: "Us encoratjo a seguir treballant de la mateixa manera per tal que els ciutadans i ciutadanes de l'Escala, així com tots aquells que ens visiten, continuïn confiant en la seva Policia Local".

Durant l'acte, que s'ha celebrat al Museu de l'Anxova i de la Sal, també s'ha fet una felicitació pública a una desena de components de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el cos de Protecció Civil, per la tasca que han desenvolupat el darrer any.