Escriptora il·lustre

Llançà dedicarà una plaça a l´escriptora M. Àngels Anglada

L'homenatge coincidirà amb els actes del Dia de la Dona treballadora

07.03.2013 | 13:25
L´escriptora Maria Àngels Anglada.
L´escriptora Maria Àngels Anglada.

L´Ajuntament de  Llançà, a través de l´Àrea de Benestar i Família, Dona i Voluntariat, organitzarà el proper dissabte 9 de març una diada plena d´activitats per commemorar el Dia de la Dona Treballadora.
 
La Diada s´iniciarà a les 12h amb la inauguració d´una placa en record a  M. Àngels Anglada. Aquest acte tindrà lloc a la plaça ubicada al principi del  carrer Rafael Estela. Així, a partir del proper dissabte aquest emplaçament quedarà batejat amb el nom de la il·lustre escriptora catalana.
 
Els actes continuaran a la tarda, a partir de les 18h, a la Sala d´Actes de la Casa de Cultura, amb l´entrega de trofeus als millors dibuixos sobre el Dia de la Dona, organitzada pel CEIP Pompeu Fabra i l´INS de Llançà. Tot seguit tindrà lloc la xerrada "La dona avui en dia", a càrrec de la psicòloga M. Àngels Brugat, la Presidenta del Banc d´Aliments a les comarques de Girona, Glòria Alzamora,  la regidora de Benestar i Família, Assumpció Ministral i la regidora de Cultura, Núria Escarpanter. Seguidament, s´obrirà l´exposició "Vestits i treballs artesans" de Natalia Veselvoskaya, Sara Ortega i Lídia Carrió.

A la nit, a l´hotel Beri, es realitzarà el tradicional sopar del Dia de la Dona, exclusivament per a dones.

Enllaços recomanats: Premis cinema