Els Mossos d'Esquadra van disparar ahir a la cama d'un home per poder-lo detenir al seu pis de Sants-Montjuïc, on amenaçava la seva dona amb un ganivet i va carregar contra els policies que havien anat al lloc en defensa de la dona.

Segons van informar a Efe fonts policials, l'home, de 27 anys i nacionalitat veneçolana, estava amenaçant amb un ganivet la seva dona, que va intentar fugir pel balcó per demanar auxili.

Alertats pels veïns cap a les 12 hores, els Mossos d'Esquadra es van dirigir al lloc i, en arribar, van comprovar que l'home mantenia una actitud violenta i també va començar a amenaçar els policies.

Els agents li van demanar diverses vegades que deposés la seva actitud i deixés el ganivet a terra, davant la qual cosa l'home va fer cas omís i es va precipitar contra els agents.

En aquell moment, els agents van treure la seva arma reglamentària i un d'ells va disparar un tret que va impactar a la cama de l'home, que va patir una lesió lleu.

L'home va ser detingut llavors per temptativa d'homicidi, atemptat als agents de l'autoritat i violència de gènere i va ser traslladat a un centre sanitari perquè li curessin la ferida a la cama.

Investigació oberta

Com marquen els protocols sempre que un agent utilitza la seva arma reglamentària en acte de servei, els Mossos van obrir una investigació per comprovar que l'ús de la pistola es va adequar als requisits establerts en el reglament de la policia.