La Guàrdia Civil intervé les planxes per elaborar cartells de l'1-O

En l'escorcoll també s'ha confiscat la matriu "destinada donar suport al Sí" en el referèndum

16.09.2017 | 19:57
Les planxes per elaborar cartells de l´1-O

La Guàrdia Civil ha intervingut les planxes destinades a elaborar els cartells institucionals de suport al referèndum de l'1-O, en un escorcoll a l'empresa Zukoy de Sant Adrià de Besòs. Segons una nota del Ministeri de l'Interior la intervenció s'ha fet com a continuació de les que es van dur a terme aquest divendres seguint la instrucció de la Fiscalia del TSJC. A banda de les matrius per elaborar els cartells també han intervingut la planxa "destinada a fer difusió del Sí", fet que demostra que "els cartells, tant de difusió del referèndum com de suport al vot Sí, s'han elaborat en el mateix lloc i alhora". L'operació policial continua oberta.

Les planxes intervingudes serveixen tant per a elaborar "propaganda institucional destinada a fer difusió del referèndum" com per a difondre l'opció del Sí. "Aquest fet demostra que els cartells, tant de difusió del referèndum com de suport al vot Sí, s'han elaborat en el mateix lloc i al mateix temps", explica el comunicat del Ministeri de l'Interior.

A diferència de les actuacions fetes ahir, en què es van intervenir cartells, l'operació d'aquest dissabte "impossibilita que es segueixin imprimint aquest tipus de cartells".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema