El primer secretari del PSC, Pere Navarro, no ha volgut valorar les crítiques que la líder del PPC ha fet al PSC pel que ella considera manca de suport dels socialistes amb tot el què ha succeït al voltant dels espionatges, però sí que ha afirmat que darrerament veu Sánchez-Camacho "molt nerviosa i desorientada". A més, ha assegurat que els "despropòsits i desqualificacions" de la presidenta del PPC responen a una manera de fer política que ell no comparteix. Més enllà d'això, el líder dels socialistes catalans ha reiterat la seva confiança i suport al cos dels Mossos d'Esquadra, i ha demanat celeritat a la justícia a l'hora d'investigar el cas dels espionatges, que ha comparat amb un "vodevil".

"Alicia Sánchez-Camacho darrerament està molt nerviosa i desorientada". Aquesta ha estat la resposta del primer secretari del PSC quan se li ha preguntat per les crítiques que la mateixa presidenta del PPC ha fet als socialistes catalans per la seva actitud envers el cas dels espionatges. Pere Navarro ha dit que no volia comentar el què ha qualificat com "despropòsits i desqualificacions" de Sánchez-Camacho perquè, segons ell, corresponen a una manera d'entendre la política que no comparteix.

El líder dels socialistes catalans s'ha mantingut en la seva intenció de no valorar temes relacionats amb la seguretat. Segons ha dit, ja hi ha tècnics que se n'ocupen i té plena confiança en aquests. En aquest sentit, Navarro ha tornat a mostrar la seva plena confiança amb el cos dels Mossos d'Esquadra.

A més, Navarro ha demanat a la justícia que actuï amb rapidesa per esclarir els fets al voltant del cas dels suposats espionatges a líders polítics, un cas que ha comparat amb un "vodevil". Segons el dirigent del PSC; cal que la justícia vagi ràpid i els fets s'aclareixin per poder centrar tots els esforços en buscar solucions per a l'atur, la situació econòmica i els problemes socials que se n'han derivat.