Els dos exmàxims dirigents del Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull, han negat aquest dilluns que ells fossin els responsables d'ordenar el pagament i devolució de l'IVA de les factures de l'entitat. N'han responsabilitzat l'assessor fiscal del Palau, Edmundo Quintana, però sobretot l'Agència Tributària que va retornar dues vegades l'IVA de les mateixes factures. Tots dos han explicat que ells no es fixaven en aquests detalls i Montull s'ha mostrat molest pel fet que els vulguin atribuir qualsevol delicte. "No vam matar a Kennedy", ha dit. Per la seva banda, Quintana ha dit que no hi va haver intenció de defraudar Hisenda sinó que podia haver estat un error també de la pròpia Agència.

Millet i Montull han hagut de declarar davant del jutge per enèsima vegada, i aquest cop per un suposat frau fiscal de gairebé 700.000 euros amb l'IVA de diverses obres particulars que es van comptabilitzar com si fossin obres del Palau i per gairebé 550.000 euros que Hisenda va retornar dues vegades. A més, tots dos ja van retornar al Palau els 128.000 euros de l'IVA de les seves obres particulars i ara hauria de ser el Palau qui el pagués a Hisenda.

Segons fonts jurídiques, Millet gairebé només ha dit que ell no s'encarregava d'aquests assumptes i que això ho portaven Jordi i Gemma Montull a través de l'assessor fiscal Edmundo Quintana. Gemma Montull declararà el proper 12 de desembre, però el seu pare ha dit que qui portava directament la devolució de l'IVA era Quintana. Tot i així, ha explicat que Hisenda va retornar dues vegades aquest IVA i, per tant, és un error de l'Agència Tributària, no pas dels gestors del Palau.

En sortir del jutjat, Montull s'ha mostrat molest amb aquesta part de la investigació, perquè considera que el fiscal "vol que diguem el que ell vol sentir". Segons ell, els volen atribuir tots els delictes i ha ironitzat negant que ells matessin el president dels Estats Units John Fitzgerald Kennedy.

Per la seva banda, Quintana ha dit que ell no va voler defraudar Hisenda i que si va haver-hi un retorn per duplicat de l'IVA va ser un error d'Hisenda, no pas d'ell.