L'assetjament escolar segueix oferint episodis de violència com el que li ha passat a un nen de 9 anys amb autisme. Segons explica el diari britànic 'The Sun', la víctima de l'enèsim atac es diu Romeo Smith, té 9 anys, i viu a la localitat britànica de Mansfield.

El petit caminava de tornada a casa amb els seus pares quan va ser agredit per un grup de nens que li va llençar un tauler d'uns 20 centímetres amb un clau que va impactar a la part posterior del seu cap.

Els seus pares el van portar a urgències d'un hospital perquè li extraguessin el tauler del rani. El petit Romeo va explicar que va ser una experiència aterridora i que el que més por li va donar va ser sentir el clau al cap, palpar-lo però no poder veure'l i pensar que es moriria.

Per la seva banda, la mare del nen va declarar que l'espera perquè els metges l'atenguessin i li treiessin tauler 'cosit' al seu cap amb un clau "va ser terrible", com de pel·lícula de terror, i que la condició d'autista del seu fill, amb dificultat per comunicar-se, va empitjorar encara més aquests moments que tant el petit com la família van haver de viure.