Segueix-nos a les xarxes socials:

Tecnologia i turisme

Aquestes són les platges més lletges de l'Alt Empordà segons la IA

Us convidem a endinsar-vos en aquesta aventura costanera i descobrir quines són les 5 platges que, segons la intel·ligència artificial, "no brillen per la seva bellesa"

Aquestes són les platges més lletges de l'Alt Empordà segons la IAGerard Blanché

La tecnologia ha obert les portes a un món de possibilitats. Ja s'ha començat a aplicar a la medicina, a la ciència, a la ciberseguretat... I l'àmbit del turisme no és una excepció. Per això, avui ens hem volgut endinsar en un "viatge virtual" a través de les costes de l'Alt Empordà, on, com bé és sabut, hi ha infinitat de platges i cales. Però, totes són igual de boniques? Òbviament, no. És per aquest motiu que en aquesta ocasió hem volgut preguntar a la IA quines són les platges més lletges de la comarca.

Però, com pot una IA determinar la bellesa d'una platja, si no té sentiments humans?

Bona pregunta. Li hem preguntat a ella i això és el que ens ha respost: "Tot i que la tecnologia pot proporcionar-nos una gran quantitat de dades i informació sobre cada racó de la costa, cal recordar que l'avaluació de la bellesa és un concepte subjectiu, influït per algoritmes i paràmetres predeterminats". Així doncs, en aquest rànquing, no busquem una veritat absoluta, sinó més aviat una perspectiva singular basada en els criteris establerts pel sistema d'intel·ligència artificial. Dit tot això, us anem a descobrir quines són les 5 platges altempordaneses que, segons la IA, "no brillen per la seva bellesa". Aquest és el rànquing.

Platja Grifeu de Llançà.

Platja de Roses.

Platja d'Empuriabrava.

Platja de Sant Pere Pescador.

Platja de Portbou.

Aquesta és la classificació. Què t'ha semblat? Per gustos colors. I és que, un cop més, és important recordar que la bellesa és relativa i que cada visitant pot tenir una opinió diferent sobre aquestes destinacions costaneres. I el més important: la IA treballa amb algoritmes, no és humana.

Prem per veure més contingut per a tu