L'aplicació 'On és el meu telèfon?', De l'estudi Little Worlds i disponible ja a AppleStore, soluciona un problema universal: trobar l'iPhone quan l´has perdut.

En comptes de registrar les butxaques de l'abric o la motxilla, buscar per casa o per l'oficina, els usuaris que descarreguin aquesta aplicació només hauran de xiular i l´ 'iPhone' sonarà amb el to que hagi estat elegit anteriorment.

Per evitar "errors", 'On és el meu telèfon?' només detecta el xiulet del seu propietari i no sonarà sense voler, encara que hi hagi molt soroll de fons. L'aplicació reconeix el xiulet a una distància de més de 10 metres.

Aquest dispositiu, disponible per només 0,79 euros, ofereix 30 sons, que inclouen música (pop, rock, jazz), instruments musicals (piano, botzina), sons animals (gat, gos, porc, granota, vaca, etc.) , sons humans (riure, plor, nadó, dolor) i altres sons quotidians (ambulància, explosió, electricitat).

També permet gravar la pròpia veu com a so i crear el missatge adequat que correspongui amb l'estat d'ànim de l'usuari. "On és el meu telèfon? És tant pràctic com divertit," va dir David Chomard, President de Little Worlds. "Et pots estalviar un munt de temps i pot ser una forma divertida de gastar bromes als teus amics", va explicar.