12 de setembre de 2020
12.09.2020
L'Empordà
El Port de la Selva

Continua la recerca de la periodista desapareguda al Port de la Selva

Treballa a TVE i va ser vista per darrera vegada, dimecres, a Cala Tamariua

12.09.2020 | 20:33
La periodista Montse Elias, de 44 anys.

Continua la recerca, de la periodista de RTVE a Catalunya Montse Elías, desapareguda a l'Alt Empordà, on passava les seves vacances. La seva família demana ajuda per localitzar-la, després de denunciar la seva desaparició aquest passat dijous 10 de setembre. L'últim cop que se la va veure va ser a la Cala Tamariua, a Port de la Selva el dimecres dia 9, l'endemà d'haver marxat. La desapareguda té el mòbil desconnectat i condueix un Citroen Nemo de color gris. Elías, de 44 anys, passava uns dies a Colera, un poble proper, amb una amiga i la seva gossa 'Beguira'. Va ser el marit de la periodista qui, alertat per no tenir notícies seves, va posar la denúncia per la desaparició en la comissaria de Sant Andreu de Barcelona.

RTVE ha difós un vídeo a través de les xarxes amb imatges de la desapareguda per tal d'intentar trobar-la. Protecció Civil de Port de la Selva també ha fet una piulada donant detalls de la la dona.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">??ALERTA?? DESAPAREGUDA?? 08-09-20<br>Montserrat Elias Gras, 45a, BCN<br>Transtorn i sense medicació<br>Passava 3 dies a Colera amb la seva ??Baguira i 1 amiga<br>CITROEN NEMO gris PLATA 4609HVS<br>Vista x últim cop 9-9-20 Cala Tamariua <a href="https://twitter.com/hashtag/ELPORTDELASELVA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ELPORTDELASELVA</a><br>?? desactivat <br>familia demana ajut URGENT <a href="https://t.co/TGJeGCiUat">pic.twitter.com/TGJeGCiUat</a></p>&mdash; AVPC ELPORTDELASELVA (@AVPCPORTSELVA) <a href="https://twitter.com/AVPCPORTSELVA/status/1304443117320503296?ref_src=twsrc%5Etfw">September 11, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook