Un ciclista de 68 anys resulta ferit crític en encastar-se contra la porta d'un cotxe a Olot

El conductor del turisme hauria obert la porta del cotxe i el vehicle de dues rodes no ha pogut evitar xocar-hi i ha caigut inconscient a terra

Imatge d'arxiu d'una ambulància.

Imatge d'arxiu d'una ambulància. / DDG

Eva Batlle

Accident de trànsit greu aquest migdia a la ciutat d'Olot amb el resultat d'un ciclista ferit crític. El SEM ha evacuat l'afectat a l'hospital Josep Trueta de Girona en una de les dues ambulàncies activades.

L'accident s'ha produït cap a dos quarts d'una a la ronda de les Fonts, al nucli de Sant Cristòfol de les Fonts d'Olot. La bicicleta circulava per la via quan l'ocupant d'un cotxe que estava estacionat ha fet un moviment fatal. Ha obert la porta i no ha vist el ciclista de 68 anys. Això ha provocat que la bici s'encastés contra la porta, el seu conductor hagi perdut l'estabilitat i hagi caigut del vehicle.

L'home, que és veí de la ciutat, ha caigut inconscient a terra i s'ha mobilitzat els efectius d'emergència (Policia Municipal d'Olot, SEM i Bombers). Els serveis sanitaris l'han atès i l'han hagut de reanimar. Un cop estabilitzat, l'han evacuat amb l'ambulància cap a l'hospital Trueta de Girona en estat crític.

La Policia Municipal de la seva banda ha tallat l'accés al carrer i elabora l'atestat. Segons els primers indicis, tot s'hauria desencadenat per l'obertura de la porta del vehicle.