Segueix-nos a les xarxes socials:

Barcelona

El prestigiós penalista Cristóbal Martell assumeix la defensa de Dani Alves

This browser does not support the video element.

El prestigiós penalista Cristóbal Martell assumeix la defensa de Dani AlvesEmporda.info

El prestigiós advocat penalista Cristóbal Martell defensarà l'exjugador del Barça Dani Alves en la causa oberta en un jutjat de Barcelona per la suposada violació d'una jove en el bany d'una discoteca, al costat de la lletrada Miraida Puente Wilson.

Segons ha informat aquest dimarts l'advocada a través d'un comunicat, després de la decisió de la jutgessa d'enviar-lo a presó sense fiança, Alves ha volgut "reforçar" la seva defensa amb un especialista en dret penal, pel que ha elegit al bufet que dirigeix Cristóbal Martell.

Martell és un dels advocats més prestigiosos de Barcelona i, com a tal, porta l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i la seva família en la causa de presumpta corrupció que té a les seves mans l'Audiència Nacional i ha representat al futbolista Leo Messi en el seu litigi per frau fiscal, a més de molts altres casos vinculats amb delictes econòmics.

Miraida Puente, que assessora Alves en les seves diferents empreses i activitats mercantils, va ser l'advocada que el va assistir en la seva detenció del passat divendres i la seva declaració davant la jutgessa instructora, que després de la compareixença va acordar enviar-lo a presó preventiva, sense fiança.

En el seu comunicat, la lletrada recorda que va assistir al futbolista "quan diferents mitjans de comunicació avançaven l'existència de la causa judicial i el seu concret objecte, coadjuvant amb la força policial i el propi jutjat a la voluntària posada a la disposició de Dani Alves".

El futbolista, recalca el comunicat, era a l'estranger i, a través de l'advocada, es va oferir a "prestar declaració i defensar la seva innocència".

No obstant això, "el desenvolupament dels esdeveniments i la privació de llibertat soferta" han portat Alves i la lletrada a "reforçar" la seva defensa amb un especialista en dret penal, qui, afegeix el comunicat, "col·laborarà" amb Miraida Puente en la recerca i eventual judici a Alves, per "restablir el seu honor i dignitat i, en suma, demostrar la seva innocència dels fets que li són imputats".

Prem per veure més contingut per a tu