Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 27 de novembre a Castelló d’Empúries, dos homes, de 36 i 46 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Pels volts de les 6 del matí del mateix dia 27, una patrulla de seguretat ciutadana va rebre l’avís per adreçar-se a un estanc de Roses, quan van arribar al lloc, la persiana i la porta de vidre estaven forçades.

Un cop fetes les comprovacions amb les càmeres de seguretat de l’establiment, els agents van aconseguir identificar un vehicle amb matrícula estrangera on haurien fugit els autors del robatori.

Una estona després els mossos van localitzar un turisme amb dos ocupants que coincidia amb la descripció a Castelló d’Empúries. Els agents el van aturar i van identificar els dos homes. En el maleter portaven dues capses de cartó tapades amb mantes i plenes de tabac. Per aquest motiu els agents van detenir els dos homes.

Els paquets de tabac sostrets estan valorats en 25.181 euros i els danys ocasionats a l’estanc més d’11.000 euros.

La investigació continua oberta per determinar si els implicats han comès altres fets delictius similars.

Els detinguts van passar l'endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.