Segueix-nos a les xarxes socials:

Porqueres

Detenen un home per furtar 31 tapes d'embornals de diverses poblacions del Pla de l'Estany

Va vendre les tapes en establiments de gestió i recuperació de residus del Gironès

Detenen un home per furtar 31 tapes d'embornals de diverses poblacions del Pla de l'EstanyMOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 30 d’abril un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Porqueres (Pla de l’Estany), com a presumpte autor d’un delicte de furt. Pels mateixos fets també van denunciar penalment una dona de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Porqueres.

A mitjans del mes d’abril es va tenir coneixement, a través de les denúncies dels ajuntaments del Pla de l’Estany afectats, que s’havien furtat 31 tapes de clavegueram. Concretament, havien sostret 23 peces a Banyoles, sis a Fontcoberta i dues a Palol de Revardit, valorades en la seva totalitat en 1.427 euros.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i a les investigacions d’aquesta comissaria, els agents van saber que una parella havia venut, en diverses ocasions durant els mesos de febrer, març i abril, material d’alumini, llautó, ferralla i cablejat de coure en diversos establiments de gestió i recuperació de residus de les poblacions de Sant Julià de Ramis i de Sarrià de Ter (Gironès). Entre aquest material es trobaven les tapes d’embornal que constaven com a sostretes.

El passat divendres els mossos van detenir l’autor de les sostraccions, i van denunciar la seva parella pels mateixos fets. Els lladres, per obtenir un benefici econòmic, portaven a vendre aquestes tapes de ferro en aquests establiments especialitzats.

El detingut, a qui no li consten antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui citat.

Prem per veure més contingut per a tu