Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 8 de novembre a Colera, un home i una dona de 19 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, tots dos veïns de Figueres, i un menor d’edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

Els fets van ocórrer el passat diumenge, al voltant de les 14:00 hores, quan els propietaris d’una casa van avisar als mossos d’esquadra que havien patit un robatori amb força a l’interior del seu domicili situat al carrer del Mar de Colera. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van comprovar que havien forçat una porta i una persiana i que l’interior es trobava tot regirat.

Els mossos van iniciar una recerca per les rodalies i van localitzar un grup de dos nois i una noia. Els agents els van identificar i escorcollar i els hi van trobar objectes que no eren de la seva propietat i que presumptament havien estat sostrets de l’interior de la casa.

Els tres identificats es van posar molt nerviosos i van donar versions contradictòries entre ells, fins que van reconèixer ser els autors del robatori.

Davant les evidències els agents els van detenir com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de domicili.

Els dos detinguts majors d’edat, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 9 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Respecte al menor d’edat, aquest serà citat properament per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.