Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

En llibertat el detingut per gravar les dutxes de dones en un càmping de Sant Pere

En l'interrogatori judicial, l'home s'ha acollit al dret de no declarar

El Jutjat d'instrucció número 4 de Figueres ha deixat en llibertat provisional l'home detingut per gravar a l'interior de les dutxes de les dones en el càmping Les Dunes de Sant Pere Pescador. El jutge també ha ordenat que comparegui quinzenalment a les dependències judicials. L'home, que ha passat a disposició judicial aquest dimecres, 26 de juliol, al matí, s'ha acollit al dret de no declarar.

Els fets van passar dilluns passat a la tarda, quan un treballador de les instal·lacions va alertar els mossos després que una dona que s'anava a dutxar veiés que l'intentaven gravar des de sota la porta. La causa està oberta per un delicte de descobriment i revelació de secret.

Els fets van passar dilluns a la tarda quan un treballador va alertar els Mossos d'Esquadra. Inicialment, l'home va ser retingut fins a l'arribada de la patrulla policial. En un primer moment, l'home va assegurar que no disposava de telèfon mòbil, tot i que més tard va acabar bloquejant l'aparell perquè no es pogués visualitzar-ne el contingut.

Els agents el van traslladar seguidament a la comissaria per prendre-li declaració i aquest dimecres ha passat a disposició judicial, acollint-se al dret a no declarar.

Se l'investiga per un delicte de descobriment i revelació de secret. El jutge ha ordenat la seva llibertat provisional però haurà de comparèixer cada quinze dies.

Prem per veure més contingut per a tu