Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

Troben més de 130 productes falsificats al mercat de Sant Pere Pescador

Els Mossos d'Esquadra denuncien un home per venda ambulant

Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Escala van denunciar administrativament el 2 de setembre, a Sant Pere Pescador, un home de 61 anys, nacionalitat senegalesa i amb domicili a Osca, per ocupar la via pública per exercir la venda ambulant no autoritzada.

El passat dimecres 2 de setembre, pels volts de les dotze del migdia, mentre es celebrava el mercat setmanal a la població de Sant Pere Pescador, agents adscrits a la comissaria de l'Escala i de Roses van realitzar un dispositiu per detectar la presència no autoritzada de possibles venedors ambulants a la zona.

En el marc de l'operatiu es va localitzar un home que, a la zona del pàrquing de sorra del mercat, oferia productes als vianants del mercat. En veure la patrulla policial l'home va intentar adreçar-se ràpidament al seu vehicle particular però els mossos el van interceptar.

Els agents li van intervenir prop de 50 ulleres i 82 rellotges falsificats.

L'home, que no tenia autorització va quedar denunciat administrativament d'acord amb la LO 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana per la presumpta comissió d'una falta lleu consistent en ocupar la via pública per a la venda ambulant no autoritzada.

Prem per veure més contingut per a tu