La Guàrdia Urbana de Figueres ha trobat 34 quilos de haixix a l'interior d'un vehicle que s'ha trobat abandonat al mig del carrer a la capital empordanesa. Aquest dilluns al matí, la policia ha detectat un vehicle abandonat que estava al mig del carrer Professor Núñez, amb el capó aixecat i aquest fet ha despertat les seves sospites.

Al acostar-s'hi, els agents han constatat que el motor estava fred, que el vehicle tenia una roda punxada i el pont fet. Revisant el cotxe han trobat una maleta plena de peces rectangulars i d'altres peces més petites amb forma d'aglà que ha resultat ser haixix.

Després de la troballa, els agents han fet traslladar al dipòsit municipal el cotxe per tal que es pugui revisar de manera exhaustiva. També han comprovat la procedència del vehicle i han comprovat que no constava com a sostret.

Les peces que estaven dina la maleta han tingut un pes de 34'9 quilos, quantitat que posada al mercat tindria un valor aproximat de 30.000 euros. La Guàrdia Urbana ha passat les diligències als Mossos d'Esquadra perquè segueixin amb la investigació.