Mentre que la resta han estat ateses al lloc del fets, a la confluència de l'avinguda Diagonal i la rambla de Catalunya.

El sinistre s'ha produït a dos quarts de tres de la tarda que, per causes que encara es desconeixen, un autobús articulat que circulava en sentit Besòs ha topat amb un taxi abans d'encastar-se contra un plataner. El taxi ha acabat xocant contra un turisme particular.

Segons ha explicat una de les viatgeres, Goreti Anaste, l'autobús anava pel seu carril 'sense anar molt ràpid, com acostumen a anar'. Anaste ha afegit que els passatgers han sentit una sotragada a la primera part del vehicle i que després tot ha anat mlt ràpid, 'com un efecte centrifugadora'. 'Els que anaven en el sentit de l'autobús hem xocat tots de cara. La pitjor part se l'ha dut la gent de davant per la proximitat de la parad hi havia gent de peu', ha comentat.

Pel que fa a les causes de l'accident, la viatgera ha afirmat que no està segura de què ha passat. 'Crec que ha esquivat el taxi, ha esquivat alguna cosa i per això ha xocat', ha afegit.

L'accident ha obligat a tallar el lateral i el carril bus de la Diagonal\u00A0 durant uns minuts.