26 de novembre de 2011
26.11.2011
26 i 27 de novembre

Terrades celebra durant tot el cap de setmana la seva Festa Major

Dissabte activitats infantils per als més petits i diumenge se celebrarà una cercavila entre d'altres actes

28.11.2011 | 13:01

La festa de Santa Cecília de Terrades, que se celebra aquest cap de setmana, arranca amb activitats per a la mainada però oferirà, al llarg de dissabte i de diumenge, altres propostes pensades perquè gaudeixi el públic en general. L´alcalde del municipi, Isidre Felip, assegura que "l´objectiu de la festa no és un altre que fer participar la gent de totes les edats". Així el dissabte hi haurà espectacle infantil a càrrec de Jordi Patxeco i tot seguit una xocolatada per als més petits. El mateix dia, i per al públic més gran, s´oferirà un gran ball a càrrec del conjunt Magic´s, a partir de dos quarts de dotze de la nit.

"És una festa que manté la continuïtat pel que fa als actes programats" assegura Felip. Per això les propostes més populars arriben diumenge amb una cercavila, a les deu del matí, que donarà pas a l´ofici solemne amb acompanyament d´orquestra a l´església parroquial de Santa Cecília i a les dotze del migdia es ballaran dues sardanes, a la plaça del poble. La música cobrarà protagonisme amb un concert de música al centre cívic La Unió Terradenca, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Tot seguit hi haurà un gran ball de fi de festa amb l´Orquestra Selvatana que també s´encarrega d´oferir el concert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema