09 de novembre de 2011
09.11.2011
Festival Pro-Guinea Conakry

Roses recapta fons per a la Cité de la Solidarité

Els fons recaptats es destinaran a oferir l'esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de la "Cité Solidarité" de la ciutat de Conakry

09.11.2011 | 20:00
Els fons recaptats es destinaran a oferir l´esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de la "Cité Solidarité" de la ciutat de Conakry

El proper diumenge 13 de novembre (18 h), el TMR acollirà una nova edició del Festival Benèfic Pro-Guinea Conackry que cada any organitza l´associació rosinca Amics de Guinea-Conakry. Els fons recaptats es destinaran a oferir l´esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de la "Cité Solidarité" de la ciutat de Conakry.

La Cité Solidarité és un veïnat on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa absoluta, ja que la seva disminució no els permet treballar i ni tan sols poden recórrer a l'almoina, doncs el veïnat es troba als afores de la ciutat.

Els fons obtinguts amb les campanyes impulsades per Amics de Guinea-Conakry es destinen a aquest col€lectiu, i concretament a garantir que als fills i filles d'aquestes famílies no els falti l'esmorzar abans d'anar a l'escola.

El festival del proper diumenge comptarà amb la col€laboració i actuació de l'acadèmia de dansa Dany's, de l´estudi de dansa hip hop Gimros Club i de l'escola de dansa Mònica Lucena. L'entrada és un donatiu de 6 euros, i també es vendran en el decurs de l´acte tires de números a 1 euro per optar al sorteig d´un quadre cedit pel pintor Martí Vergonyós, d´una cistella de fruites i verdures obsequi de Fruites Santiago, de lots de joguines cedides per Joguines Ley's i de dos menús regal del Restaurant Gaia.

L´acte compta amb la col€laboració de l´Ajuntament de Roses i dóna el tret de sortida a la programació de festivals benèfics previst per a les properes setmanes al Teatre Municipal de Roses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema