16 de octubre de 2010
16.10.2010
Aquest dissabte

Siurana celebra la primera Fira de la Magrana

Els visitants podran participar de la mostra i gaudir al mateix temps de les obres de millora que han renovat la imatge del poble.

16.10.2010 | 08:00

Les obres de millora que han aconseguit canviar la imatge de Siurana han arribat a la seva fi i per celebrar-ho, aquest dissabte, dins els actes de la festa major, tindrà lloc al municipi la primera Fira de la Magrana, una planta que està molt present al poble.

L´alcalde Joan Heras es mostra satisfet perquè la fira permetrà mostrar als visitants com ha quedat el poble . "En els darrers anys s´han fet millores als carrers, s´han rehabilitat façanes i s´han soterrat serveis per aconseguir tenir un poble ben endreçat".

A la fira de dissabte es donaran cita una quarantena de parades d´alimentació i artesania al nucli antic, la plaça de l´església i el barri vell, i en una parada central es vendran les magranes i s´oferiran tota mena de productes relacionats amb el producte estrella.

Per complementar la jornada s´han previst altres activitats com ara un concurs de pintar magranes i jocs per als nens. També, a la tarda, es presentarà el número 3 de la revista Alberes i Josep Maria Dacosta oferirà una xerrada sobre la magrana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho