Segueix-nos a les xarxes socials:

«Com em puc fer donant d'òvuls?»

Els doctors Josep i Albert Obradors de la Clínica FIV Obradors de Figueres responen els dubtes dels lectors

This browser does not support the video element.

«Com em puc fer donant d'òvuls?»Emporda.info

Els doctors Josep Albert Obradors donen resposta periòdicament a través de l'Emporda.info, als dubtes més freqüents que es troben a la seva consulta de Figueres.

El 28 de setembre de 2017 va néixer el nostre Consultori de Fertilitat i Fecundació in vitro (FIV) amb la participació de la Clínica de reproducción assistida FIV Obradors de Figueres. Prop de vuit-centes respostes més tard, s'ha ampliat a l’audiovisual per compartir-se a Instagram i a la nostra edició digital. 

En aquesta ocasió, la pregunta és: «Com em puc fer donant d'òvuls?»

La Clínica FIV Obradors de Figueres ja ha ajudat a néixer 142 criatures des de la seva inauguració el 2017.

Els protagonistes 

Josep Obradors (Ginecòleg i Director Mèdic) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, i especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Té més de quaranta anys d'experiència mèdica i ha acompanyat més de 25.000 parelles durant l'embaràs i el naixement dels seus fills. 

Albert Obradors (Director de laboratori) és biòleg i ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la reproducció assistida. Ha traslladat la seva expertesa en Biologia i Genètica a la fertilitat i els tractaments per a parelles i persones que volen tenir fills.

Prem per veure més contingut per a tu