Els doctors Josep Albert Obradors donen resposta periòdicament a través de l'Emporda.info, als dubtes més freqüents que es troben a la seva consulta de Figueres.

El 28 de setembre de 2017 va néixer el nostre Consultori de Fertilitat i Fecundació in vitro (FIV) amb la participació de la Clínica de reproducción assistida FIV Obradors de Figueres. Prop de vuit-centes respostes més tard, s'ha ampliat a l’audiovisual per compartir-se a Instagram i a la nostra edició digital. 

En aquesta ocasió, la pregunta és: «Com em puc fer donant d'òvuls?»

La Clínica FIV Obradors de Figueres ja ha ajudat a néixer 142 criatures des de la seva inauguració el 2017.

Els protagonistes 

Josep Obradors (Ginecòleg i Director Mèdic) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, i especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Té més de quaranta anys d'experiència mèdica i ha acompanyat més de 25.000 parelles durant l'embaràs i el naixement dels seus fills. 

Albert Obradors (Director de laboratori) és biòleg i ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la reproducció assistida. Ha traslladat la seva expertesa en Biologia i Genètica a la fertilitat i els tractaments per a parelles i persones que volen tenir fills.