04 de març de 2019
04.03.2019
Fundació Salut Empordà

La Fundació Salut Empordà programa 50 cursos per als seus professionals

Estan impartits per experts d'alt nivell, que poden ser treballadors de la mateixa entitat o docents procedents d'entitats i universitats diverses

04.03.2019 | 09:32
L'Hospital i el centre Bernat Jaume de la FSE.

Aquest mes de març, la Fundació Salut Empordà (FSE) engega el Pla de Formació Continuada per als treballadors, que s'allargarà fins al desembre. Consta de 52 cursos, una xifra similar a la del 2018, que representen 685 hores formatives. Les classes es poden fer presencialment (41), en línia (8) o combinant les dues modalitats (4).

Van a càrrec de docents d'alt nivell i experts en la matèria, que o bé poden ser treballadors mateixos de la FSE o bé poden pertànyer a centres universitaris (UdG, UVic) i a altres entitats.

L'objectiu d'aquest pla formatiu és actualitzar els coneixements teòrics i pràctics dels professionals, informar-los de les novetats més importants i respondre a les demandes específiques i canviants de l'àmbit sanitari. A l'hora de dissenyar el programa, el Departament de Recursos Humans busca canalitzar i posar en valor les peticions dels professionals, les línies estratègiques de la institució i les noves necessitats i exigències del sector.

L'any 2017 la FSE va rebre el reconeixement del Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) pel seu compromís amb la qualitat de la formació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook