El proper 19 de maig Filmin estrenarà a Espanya 'Deadwater Fell' sota el títol de 'El incendio', minisèrie britànica de quatre episodis d'una hora de durada cadascun escrita i creada per Daisy Coulam ( 'Gent de barri', 'Grantchester' ) i dirigida per Lynsey Miller ( 'Eve', 'Doctors').

David Tennant, Cush Jumbo, Matthew McNulty i Anna Madeley protagonitzen la qual ha estat una de les sèries de l'any al Regne Unit.

Un drama psicològic que explora les causes i les conseqüències d'una tragèdia inconcebible que sacsejarà els fonaments d'una aparentment idíl·lica comunitat escocesa.

Tom és un metge de capçalera molt estimat en un petit poble escocès, Kirkdarroch, on viu amb la seva dona Kate, una mestra d'escola primària, i les seves filles petites. La millor amiga de Kate és Jess, qui es va mudar a el poble fa sis anys i es va casar amb Steve, el sergent de la policia local.

Una nit, després d'un tràgic incendi a casa de Tom i Kate, el cos sense vida de la dona i les nenes és rescatat de les flames mentre Tom aconsegueix sortir amb vida. La commoció inicial dóna pas a la perplexitat quan es descobreix que Kate i les seves filles no van morir en l'incendi.

La comunitat comença a comprendre que el que ha passat va molt més enllà del que havien imaginat al principi.