Segueix-nos a les xarxes socials:

Així va ser el vestit de les campanades de Cristina Pedroche

La presentadora va lluir un vestit amb missatge inclòs

Així va ser el vestit de les campanades de Cristina PedrocheCORTESIA ATRESMEDIA

Cristina Pedroche s'ha convertit en un dels noms de cada nit de Cap d'Any. Des del 2014, quan la presentadora de Vallecas va debutar a les campanades de La Sexta, el seu vestit és un dels temes més comentats de la nit i genera un debat entre els que aplaudeixen el model i els que no.

Aliena a tot el que provoca, Pedroche se supera cada any amb el vestit i ha aconseguit que les campanades d'Antena 3 siguin de les més vistes a Espanya.

La idea original del vestit i la direcció creativa va a càrrec de Josie, com cada any. Per al d'enguany, ha comptat amb l'ajuda del dissenyador Íñigo Garaizabal i l'escultor Jacinto de Manuel.

Vestit de Cristina Pedroche

El vestit estava compost per 3 peces: Una capa, una faldilla i un top interior d'art figuratiu. La capa era un abric format amb 3 peces, desmuntables, de tela provinent de les tendes de campanya que ACNUR ofereix com a refugi.

La capa, amb un esquelet intern de balenes, agafava forma de globus i es tancava amb daus d'acer i cordons de cotó reciclat.

Poc abans de les campanades, Cristina Pedroche es va treure la capa, deixant a la vista el vestit més esperat de l'any. Constava d'una faldilla espiral de tul de seda i un top escultura en forma de colom de la pau, dissenyat per Jacinto de Manuel, realitzada amb paper de diari reciclat i esmaltada en blanc.

Un any més, el vestit de Cristina Pedroche ha estat un dels temes més comentats i debatuts, entre els que els va agradar el disseny i els que no.

Prem per veure més contingut per a tu