Segueix-nos a les xarxes socials:

TELECINCO

El drama que amaga Eduardo Gómez darrere del seu humor

"La meva primera dona em va abandonar amb el meu fill nou nascut", desvetlla l'actor de 'La que se avecina'

El drama que amaga Eduardo Gómez darrere del seu humor

El passat ´Sábado Deluxe´ ha comptat amb la visita d'Eduardo Gómez, el mític actor de comèdies tan conegudes en el nostre país com ´Aquí no hi ha quien viva´ o ´La que se avecina´ i, encara que durant anys s'ha encarregat de fer riure a milions d'espectadors, ara ha decidit fer una aturada en la seva carrera i ha volgut desvetllar la insòlita història que s'amaga darrere del seu humor.

Fent un repàs a la seva vida professional, Eduardo ha confessat que s'ha vist obligat a abandonar la sèrie de Telecinco en la sisena temporada perquè necessitava descansar, confessant: "sinó anava a petar". A més ha desvetllat que per gravar un capitulo de LQSA poden estar fins a quinze dies sense parar, recordant que durant Aquí no hi ha qui visqui va arribar a estar 24 hores en el set de rodatge: "portava deu anys d'èxit amb les dues sèries, i necessitava descansar, perquè sinó, hauria petat" reconeix l'actor, que ara viu tranquil a la seva casa de Marbella.

Quant a la seva vida personal, Eduardo ha aprofita la seva visita al plató del Deluxe per confessar que ja no està amb Jessica i reconeix que la diferència d'edat al final ha estat el motiu: "jo no tenia problemes amb l'edat, però ella no estava preparada per a les crítiques", confessant: "anàvem pel carrer i em deien si era la meva filla. Jo contestava que no, que era la meva néta".

Seguint amb la seva vida privada l'actor ha desvetllat un dels episodis més tristos i sorprenents de la seva vida, la seva història amb la seva primera dona: "Em va abandonar amb el meu fill nounat. Em vaig aixecar i el nen estava plorant, i vaig veure una nota en la nevera" ha confessat, assegurant: "no ens portàvem malament, però la situació econòmica no era bona". No obstant això, la vida li esperava una bona sorpresa a Eduardo, que després d'aquesta experiència fitxaria per 'Aqui no hay quien viva', convertint-se en un dels actors més aclamats de la petita pantalla.

Prem per veure més contingut per a tu