Segueix-nos a les xarxes socials:

'First Dates', rècord d'audiència amb una cita d'un transsexual amb un intersexual

Més de dos milions d'espectadors van seguir amb interés la trobada entre Marcos i Sophie, dos pretendents poc convencionals

'First Dates', rècord d'audiència amb una cita d'un transsexual amb un intersexualCuatro

'First Dates' va viure un dels seus programes més especials amb la cita d'un transsexual i un intersexual. L'espai conduït per Carlos Sobera va sorprendre gratament l'audiència, que va aplaudir el tracte que van donar a la trobada entre Marcos i Sophie, que va transcórrer amb total normalitat i naturalitat. D'esta manera, el programa va aconseguir reunir 2.023.000 espectadors i un 10,6 % share.

Marcos és un madrileny de 27 anys a qui ''van identificar com a dona'' en néixer. Actualment, però, no s'identifica amb cap dels dos sexes i es definix a si mateix com ''pansexual'', trobant-se en un ''punt intermedi'' entre els dos.

Per la seva banda, Sophie va admetre tenir un cos masculí tot i identificar-se amb el sexe femení. Procedent de Rússia, quan va arribar a Espanya li van detectar que era ''intersexual'', és a dir, que comptava amb atributs dels dos sexes. No obstant això, es troba a l'espera d'operar-se per poder comptar amb un cos de dona en tota la seva totalitat.

Prem per veure més contingut per a tu