Segueix-nos a les xarxes socials:

TVE cancel·la 'Cuéntame' per l'escàndol de les seves protagonistes

La cadena creu "insostenible" la situació després de conèixer els presumptes delictes fiscals d'Ana Duato i Imanol Arias

TVE cancel·la 'Cuéntame' per l'escàndol de les seves protagonistes

La direcció de TVE ha decidit retirar de la graella la sèrie Cuéntame, un cop s'emetin els dos capítols que resten de l'actual temporada, a causa de la polèmica pels presumptes delictes de frau fiscal comesos pels seus principals protagonistes, Ana Duato i Imanol Arias, així com del productor, Miguel Ángel Bernardeau i la seva companyia, Ganga Producciones.

Segons informa 'El Confidencial Digital', la cadena pública creu "insostenible" la situació produïda després de la revelació de les últimes informacions sobre Duato i Arias i que ja s'ha informat de la decisió de cancel·lar la sèrie a Ganga Produccions.

El passat 6 de maig, l'Audiència Nacional va acordar l'embargament dels comptes bancaris de la productora de la sèrie 'Cuéntame', Ganga Producciones, i del productor de la sèrie Miguel Ángel Bernardeau, el marit d'Ana Duato, per haver-se beneficiat presumptament de les trames societàries creades pel despatx Nummaria a l'objecte d'evadir impostos durant els últims cinc exercicis.

Cuéntame acumula quinze temporades a La 1, amb uns índexs d'audiència que l'han col·locat entre una de les sèries més reeixides de la televisió a Espanya. Entre els premis que ha aconseguit, destaquen el Premi Nacional de Televisió i diversos guardons Ondas.

Prem per veure més contingut per a tu