Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3

La sèrie de TV3 'KMM', adquirida per VME dels EUA

És la cadena de televisió en espanyol associada a les estacions de la televisió pública nord-americana

La sèrie de TV3 'KMM', adquirida per VME dels EUACCMA.CAT

Ben aviat els espectadors dels Estats Units podran veure cada setmana un episodi de la sèrie catalana 'KMM' (Kubala, Moreno i Manchón) doblada a l'espanyol neutre.

VME, la cadena de televisió en espanyol associada a les estacions de la televisió pública nord-americana, n'ha adquirit els drets d'emissió. L'operació de venda l'ha gestionat Endemol Shine International.

Els tres detectius de Barcelona, interpretats per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago, porten la professió a la sang i en cada episodi es colaran a les llars nord-americanes parlant com els hispans establerts als EUA. 'KMM' és una sèrie per al públic familiar, una barreja de drama i comèdia que ofereix sorpresa i contrast a través de personatges reals i molt humans.

'KMM' es una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV que es va emetre per primera vegada per la cadena catalana entre els anys 2012 i 2014. Consta de tres temporades i de 39 episodis. És una idea original de Javier Olivares i Anaïs Schaaff, que també és la cap de guió, amb direcció de Kiko Ruiz i Abigail Schaaff.

VME arriba a més de 70 milions de llars als Estats Units. El servei de transmissió digital de 24 hores es dedica a entretenir, educar i inspirar a les famílies, en espanyol, amb una barreja de produccions originals, estrenes, adquisicions i programes de televisió pública, adreçat especialment als hispans.

Prem per veure més contingut per a tu