Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3

'Oh Happy Day' estrena la nova temporada amb dos programes de càsting

El concurs de corals i grups vocals presentat per Eduard Farelo estrena la tercera temporada en pantalla amb un nou jurat

'Oh Happy Day' estrena la nova temporada amb dos programes de càstingTV3.CAT

Aquest dissabte a les 21.55, comença 'Oh Happy Day: el càsting' amb 9 cors que lluitaran per poder participar en el concurs.

El concurs de corals i grups vocals presentat per Eduard Farelo estrena la tercera temporada en pantalla amb un nou jurat, format per la cantant Chenoa, l´actor Roger Coma i el director de teatre musical Daniel Anglès. Però aquesta no és l´única novetat: també s´incorporen tres coachs, exparticipants d´edicions anteriors del programa, que ajudaran els cors a assolir el màxim nivell.

Demà seran els següents els que lluitaran per entrar al concurs: 418 (Barcelona); Acoretempo (Calella de la Costa); Còctel (Barcelona); Giovinetto (Puig-reig); Gramaje Company (Premià de Dalt); Cor Guai (Barcelona); Jarks (Barcelona); Melòdics (Barcelona), i Vocal Bliss (Barcelona).

Després de cada actuació, el jurat en farà la valoració i votarà afirmativament o negativament, de manera que immediatament sabrem si el grup entra o no al concurs. En cas de dubte, el jurat pot demanar a un cor que torni a l´escenari al final del programa per prendre la decisió.

En aquest inici de temporada tan carregat de novetats, tampoc hi faltarà un opening espectacular a càrrec dels Deudeveu, guanyadors de la primera edició d´'Oh Happy Day', que interpretaran 'Heroes', la cançó guanyadora del Festival d´Eurovisió 2015.

Prem per veure més contingut per a tu