Segueix-nos a les xarxes socials:

Norman Reedus: "Els supervivents de 'The Walking Dead' són animals salvatges"

"La sisena temporada serà molt diferent de les anteriors", ha confirmat l'actor que dóna vida a Daryl Dixon

Norman Reedus: "Els supervivents de 'The Walking Dead' són animals salvatges"AMC

Segueixen arribant novetats de la sisena temporada de The Walking Dead gràcies als protagonistes de la sèrie. Si ahir Andrew Lincoln (Rick) assegurava que el retorn serà inesperat i brutal, ara Norman Reedus (Daryl) destaca que els supervivents són com "animals salvatges" tractant de viure en comunitat.

Alexandria està a punt de viure una guerra civil. Així ho ha confessat Norman Reedus, al·legant que la tensió en l'ambient dins de la Zona Segura és palpable i els habitants són com "animals salvatges".

"La sisena temporada serà molt diferent de les anteriors", confirmava Reedus. "És com un grup que comença a ser estable i lluita per aconseguir aquesta estabilitat tractant d'esbrinar si realment poden viure com a persones", avançava l'actor.

Després de tot pel que han hagut de passar els supervivents, n'hi ha alguns que han anat massa lluny. "És com si agafessis un munt d'animals salvatges i els posessis en un mateix entorn. Alguns segueixen preferint ser animals salvatges i no poden trobar una manera de ser alguna cosa més", revelava Reedus.

L'intèrpret concloïa explicant: "Hem arribat a un lloc on podem viure en comunitat i això ens manté en un estat de confusió intern, tractant de descobrir si això és possible".

Segons Andrew Lincoln, la sisena temporada de The Walking Dead és la més atrevida i ambiciosa de la sèrie fins a la data i, fins i tot, conté un parell d'episodis que l'actor qualifica com "els millors".

The Walking Dead tornarà a la petita pantalla l'11 d'octubre amb un episodi més extens del que és habitual, que contindrà grans dosis d'acció. Tan sols un dia després, el 12 d'octubre farà el mateix a FOX Espanya.

Per amenitzar l'espera, els fans de la sèrie poden gaudir de Fear the Walking Dead, l'spin-off de l'apocalíptica ficció zombi, que començarà el seu camí televisiva el pròxim 23 d'agost.

Prem per veure més contingut per a tu