Segueix-nos a les xarxes socials:

Catalunya vista per instagrammers

TV3 roda 'Catalunya Experience', una sèrie documental que ensenyarà Catalunya al món

Catalunya vista per instagrammersTurisme de Tarragona

TV3 treballa en la producció de 'Catalunya Experience', una nova sèrie documental que vol mostrar Catalunya al món. Presentat per l'actriu Ivana Miño, el programa -encara sense data d'estrena- visita diferents punts del país amb convidats estrangers vinguts de diferents punts del planeta i de gran influència pública. 'Catalunya Experience' està dirigida per Xavier Brichs i tindrà dotze capítols de 52 minuts de durada. Es va començar a enregistrar el mes de novembre passat i està previst que les gravacions finalitzin el pròxim setembre. El projecte del Departament de Documentals i Nous Formats de TV3 compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme.

Cada capítol està protagonitzat per un viatger diferent, i n'hi ha de tots els continents. Per exemple, hi ha viatgers que vénen dels Estats Units, de Sud-àfrica, d'Austràlia, del Regne Unit, de Polònia, de Mèxic o d'Indonèsia. Alguns han viatjat sols a Catalunya i altres han vingut en família o amb amics. Es tracta de personatges d'edats, orígens i perfils molt variats, que han fet que cada capítol de 'Catalunya Experience' sigui diferent. Bàsicament són 'instagramers', bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió o escriptors amb una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació.

El fet que el rodatge de 'Catalunya Experience' abasti tot un any ha permès ensenyar paisatges i tradicions vinculades a totes les estacions. El programa ha esquiat al Pirineu, ha navegat per l'Ebre i ha participat en festes com el Carnaval de Vilanova o Sant Jordi, sempre acompanyat de gent que coneix i s'estima el lloc on viu. Pel que fa als detalls tècnics, 'Catalunya Experience' ha fet servir 'drones', 'time lapse' càmeres 'superslow' i GoPro. Tot plegat li confereix una imatge cinematogràfica d'altíssima qualitat, que descobreix tots aquests paisatges com mai s'havien vist abans.

Prem per veure més contingut per a tu