La cervesa artesana s’ha guanyat el cor dels consumidors en els últims anys. Amb diferents tipologies de gust, tots els paladars troben la idònia. I si hi ha un element que li atorga personalitat a aquesta beguda tant popular entre els amants de la cervesa és el territori. La cervesa artesana és de quilòmetre zero.

Wine Palace, la botiga especialitzada en begudes alcohòliques amb seu a Vilamalla i estesa per tot el territori, ha homenatjat la comarca i un dels seus elements més coneguts – el vent de tramuntana- amb Aires de Tramuntana, la cervesa de l’Alt Empordà que podràs trobar als seus establiments i a les botigues més especialitzades.

Ara que arriba la tardor, una de les èpoques predilectes per gaudir de la cervesa, et convidem a fer-ho des de casa amb una cervesa amb tota la personalitat del territori. La vols conèixer?

Aires de Tramuntana, ‘l’American Pale Ale’ de Wine Palace

Aires de Tramuntana és una ‘American Pale Ale’ (APA) que, a diferència d’una IPA, és molt menys amarga, més refrescant i és ideal per beure qualsevol moment del dia. La cervesa de Wine Palace s’elabora amb varietats de malta Pale Ale i llúpol Cascade, que li aporta tons cítrics i a flors a la cervesa.

Es tracta d’una cervesa lleugera de 5 graus que és refrescant i golosa amb un toc d’amarg molt lleuger i ben integrat. El seu color es groc ambre i ataronjat, amb un aroma afruitat i cítric amb notes herbàcies i a mel.

El millor és el sabor final a la boca. Amb un final equilibrat que aporta records a galeta. Ah! I molt important, se serveix amb una temperatura de 7-8 graus.

Quins són els beneficis de la cervesa per la salut?

Com tot, beguda amb moderació, el consum de la cervesa té tot un seguit de beneficis per la salut:

  1. Menys risc de malaltia cardiaca. Un estudi publicat a la 'European Journal of Epidemiology’ va descobrir que els bevedors moderats tenien un 42% menys de risc de patir malalties cardíaques.
  2. Millora la salut renal. Segons un article de l’ADA Times, la publicació de l’Associació Americana de Dietètica, l’efecte diürètic de la cervesa pot reduir el risc de patir pedres al ronyó.
  3. Enforteix els ossos. El seu contingut en silici, poc present en altres aliments i begudes, ajuden a millorar la densitat òssia. Òbviament, amb un consum responsable i moderat.

Ara que ja coneixes els beneficis. Vols tastar la cervesa més empordanesa? T’espera a Wine Palace!

Wine Palace