Segueix-nos a les xarxes socials:

«Cruapán»: El nou producte que és pa per fora i croissant per dins ja és tot un èxit

Costa menys de tres euros

«Cruapán»: El nou producte que és pa per fora i croissant per dins ja és tot un èxitTIKTOK

"Som disruptius i acabem de donar amb la fusió perfecta: Pa per foracroissant per dins". Així va anunciar fa quatre dies Bimbo el llançament del seu nou producte: un nou pa de motlle que es fusiona amb un croissant batejat com "cruapán". Els usuaris de TikTok no han trigat a provar-lo i tothom coincideix que aquesta fusió és necessària.

@yasminacg14 Que es esta FANTASÍA POR FAVOOOOR🤤 TENÉIS que probarlo😂 IG:YASMINACARDENAL #fypシ#viral#parati#fyp#cruasan#cruapan#productos#food#foodie#foodporn♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Treu la llesca de pa, la torra i, l'interior (el que té aspecte de croissant), l'unta amb crema de cacau. La reacció: "Mare meva, està boníssim". Aquest vídeo d'una usuària de TikTok serveix com a exemple de la gran acceptació que està tenint el producte. Tothom ha volgut provar aquesta novetat de Bimbo i compartir-ho a les xarxes socials.

"El millor invent que heu creat", li escrivia una noia a la marca. Són molts els que donen l'enhorabona a la firma per aquesta "creació". Això sí, retreuen que l'hagin llançat al setembre, "en plena dieta després de les vacances".

El paquet té un preu que ronda els 2,70 euros.

Prem per veure més contingut per a tu